Stress og Angst

Er du så stresset, at du føler du kun lige hænger fast i kanten af klippen med neglene?
Jeg hang der selv for 6 år siden. Var ramt af stress og angst. Så jeg har mærket hvordan det er indefra.
Jeg gik i flere år før erkendelsen af, hvor alvorligt jeg var ramt, sev ind.
Tanker som, “hvorfor kan jeg ikke når andre kan?”, “er jeg svagere end andre?” og “jeg må bare tage mig sammen!”, kørte rundt i hovedet. “Burde, kunne, skulle” var min daglige følgesvend.

Flere og flere bliver ramt af stress og angst, både voksne, børn og unge og jeg tror næsten alle kender nogen der er ramt eller selv har været det.
Ikke at kunne magte hverdagen og arbejdet kan være et tabu, og utroligt svært at dele med andre.
Men det er vigtigt at du stopper op i tide og mærker efter om kroppen begynder at sige fra. Følgevirkninger af stress kan blive kroniske fordi hjernen tager skade.
Det er svært når du står midt i det. Du kan ikke altid se skoven for bare træer, og det kan være ufatteligt svært at slippe taget og lade sig falde.

Når du slipper med neglene og falder lukker du døre, men andre åbner sig. En af de døre der åbnede sig for mig stod der Kranio-Sakral Terapi på. Jeg kunne skabe mig et arbejdsliv der passede ind i mit private liv.

Jeg behandler mange klienter i min klinik for stress og angst. Og jeg oplever at de får god hjælp af behandlingen. Angst og stress mildnes, fordi nervesystemet falder til ro af behandlingen og der bliver overskud til at tage sig af årsagen til din stress.

Skriv en kommentar