Jeg fik hjælp til mine Endometriose smerter

[mp_row]

[mp_span col=”12″]

“Jeg startede ved Trine efter flere år med smerter i underlivet, som for et år siden viste sig til at være endometriose.
Mine smerter var primært i underlivet, siderne af maven og i forbindelse med samleje.
Jeg har haft smerter gennem flere år og anbefalingen fra lægerne var sund kost, udstrækning af muskler og mere motion.
Jeg var i forvejen i god form og fokuserede på kosten – men det var ikke nok.
Jeg fik Trine anbefalet og tænkte at give det en chance.
Efter mit første møde med Trine var jeg positivt overrasket og slået lidt tilbage i stolen, da det var en “wauw” oplevelse.
Trine formodede at sætte sig i mit sted og være støttende i forhold til min histore. Samtidig lærte Trine mig at kontrollere min vejrtrækning, som har hjulpet mig rigtig meget.
Hun lærte mig også at acceptere endometriosen, for at jeg kunne lære at leve med det.
Jeg har været ved Trine 5 gange inden for 5 måneder og jeg har det idag meget bedre. Jeg har fået “styr” på kroppen og kan kontrollere smerterne ved hjælp af simple værktøjer. Alt dette er også smittet af på humøret, da jeg er blevet meget mere glad.
Endometriosen gjorde også, at jeg (efter lægernes anbefalinger) har været på P-piller kontinuerligt. Et af mine mål, med mine besøg ved Trine var, at jeg igen skulle have en normal cyklus, hvilket jeg har fået idag. For mig betyder det meget.
Kranio sakral er en behagelig behandling og Trine er en virkelig dygtig og forstående behandler, som forstår at finde kroppens behov og hjælpe den til at få det bedre. Dette er noget, som jeg klart kan anbefale til andre med lignende problemer/lidelser. ”

Kvinde 24 år

[/mp_span]

[/mp_row]

Skriv en kommentar