Samarbejde

Kranio-Sakral Terapi

Jeg mødes jævnligt med andre Terapeuter og udveksler behandling og erfaring.
Jeg deltager desuden jævnligt i kurser for at holde mig ajour med teknikker.

Virksomheder

Jeg har i knap tre år behandlet medarbejdere hos en virksomhed, hvor jeg har hjulpet dem med arbejdsrelaterede stresssymptomer, spændinger og smerter.

Jeg har desuden virket som konsulent i arbejdspladsindretning hos forskellige virksomheder.


Vi har brugt Trines ydelser som et tilbud til vores medarbejdere fra oktober 2012 til juli 2015. Hun har været i stand til at hjælpe vores medarbejdere med meget forskellige lidelser. Hun har endda formået at skabe bedring i tilfælde, hvor medarbejdere har levet med smerter eller andre problemer gennem flere år. Det bør være en anbefaling i sig selv. Vi har været meget glade for samarbejdet med Trine.

M2Film

Yoga

Yoga og Kranio-Sakral Terapi går fantiastisk hånd i hånd.
Både yogaen og Kranio-Sakral Terapien arbejder med nervesystem, hvor formålet er at få det i ro, så kroppen kan regenerere.
Yogaen kan hjælpe dig med at få en stærkere og mere smertefri krop. Og der hvor en ændring af din kropsholdning er nødvendigt, for at du kan få det bedre, kan Yogaen hjælpe dig til at få en større bevidsthed om, hvordan en rigtig kropsholdning føles, og styrke de muskler der hjælper din krop med at “holde sig” rigtigt.
Jeg dyrker selv yoga og mærker hvordan min krop bliver stærkere, spændinger forsvinder og jeg får et større psykisk overskud.
Jeg samarbejder med Yogalærer Vivi Færch. Hos hende er det muligt at deltage på hold eller få en personlig time som understøtter mine behandlinger, så du hurtigt kan få det bedre.
Læs mere om Vivi Færch.

Du kan også kontakte Vivi på:
vivifaerch@gmail.com
3112 0706