Kontakt

Trine Suppli Terapi
Marselisborg Havnevej, Hytte nr 12, 8000 Århus C

Telefon: +45 20 999 114
E-mail: kontakt@trinesuppli.dk

Du kan parkerer gratis på de anviste pladser i to timer. Læs skiltene ved p pladserne og sæt din P-skive. Se oversigtsfoto nedenfor.

Klinikhytten er flyttet til lokationen på billederne nedenunder og kan derfor ikke ses på fotoene. Ring evt når du kommer første gang, hvis du ikke kan finde hytte nr 12. Du kan ikke køre helt hen til hytten med bil, men der er kun 50 m´s gang fra p pladsen.

Der forefindes ikke venteværelse, bare bank på, på det aftalte tidspunkt.

Coronatiltag - vi skal trygt kunne mødes.

 

  • Alle over 12 år har mundbind på ved ankomst og under samtale i klinikken. Når du ligger på briksen er det frivilligt om du vil beholde det på.
  • Der skal kunne fremvises "Coronapas" med enten en max. 72 timer gammel negativ test, vaccinebevis eller bevis på at man har haft Corona. Dette gælder for alle fra 15 år op op, samt for medfølgende forælder, hvis du vil med ind i klinikken, når dit barn skal behandles.
  • Rene hænder
  • Du skal være symptomfri når du kommer til behandling. Men alle på din hjembolig skal også være symptomfri eller testet negative for symptomerne på behandlingstidspunktet. Ring og få en ny tid, hvis der er symptomer.
  • Medbring 1 lagen til at ligge på og 1 tæppe til at lægge over dig.
  • Kun én forælder med ved børne behandling og den voksne har mundbind på under hele behandlingen.

Hvis dit barn er modent nok til at være alene under behandlingen, er det at foretrække. 

 

fullsizeoutput_1876-1

Skriv et svar