Børn

Måske ved I allerede om jeres barn har ADHD/ADD eller Autisme. Måske har i en mistanke. Uanset om barnet er Neurodivergent, eller der er andre årsager til dit barns udfordringer, kan det gå ud over både den motoriske og den sansemotoriske udvikling, og have forskellige følgevirkninger hvis barnet er i konstant stress i sit nervesystem.
Jeg kan hjælpe dit barn til at få mere ro gennem behandling. Og gennem Supervision, kan jeg hjælpe jer forældre på vejen til at få en afklaring. Jeg er selv mor til et barn med udfordringer og kender vejen rundt i systemet til afklaring og hjælp. Jeg har desuden gennem min egen udredning for ADHD med autistiske træk en helt speciel forståelse for, hvad det vil sige at være Neurodivergent. Jeg har derfor lettere ved at genkende tegnene for Neurodivergens og kan hjælpe jer til at finde ud af om en udredning er vejen eller om forståelse og indsigt er nok for jer.

Skævheder og spændinger i kroppen kan opstå ved fødslen. Rettes disse skader ikke, kan barnet være nødt til at skulle kompensere for en skæv krop under opvæksten. Derfor er det især vigtigt for et barn med neurodiveergente udfordringer, at kroppen fungerer optimalt.

Dit barn kan desuden få problemer efter voldsomme fald, slag mod hovedet eller ulykker. Her kan kroppen blive slået skæv i bækken, ryg eller nakke. Barnet kan også slå hovedet og få hjernerystelse.
Ved sådanne hændelser vil nervesystemet få et chok. Der bliver pumpet adrenalin ud i kroppen, så den kan klare mere i situationen og Endorfiner kommer til som kroppens eget smertestillende middel. Derfor mærker man ofte ikke hvor slemt faldet er før dagen efter, hvor man kan få rigtigt ondt.
Nogle gange retter kroppen sig ikke op igen efter fald eller ulykker, og konsekvensen af den skæve krop vil være de samme som efter fødsels skaderne nævnt ovenfor.

Kranio-Sakral Terapi er meget anvendelig til børn pga den blide tilgang.
Mindre børn vil ofte ikke ligge på en briks. Det kommer først omkring 5-6 års alderen. Jeg er vandt til at “kravle” efter børnene i en leg og behandle imens. Mange børn finder ro ved at sidde hos en forælder under behandlingen, mens de leger eller kigger i en bog.

En behandling kan vare mellem 10 til 60 minutter alt efter barnets alder og sensitivitet. Men sæt altid en time af til behandling, så der også er tid til en snak.
Antallet af behandlinger afhænger af mange ting, det kan være fra 1 til 5 behandlinger. Men hvis barnet er neurodivergent og dermed kronisk belastet, kan behandling med jævne mellemrum være gavnligt.

Fordøjelsesproblemer
Hovedpine, træthed
Spændinger, skævheder
Stress og angst
Søvnproblemer
Kognitive vanskeligheder f.eks indlæringsproblemer

Se priser her.