Jeg fik hjælp til min angst og stress.

Efter at have lidt af angstanfald og overdrevne bekymringer i et par måneder, var såvel mit hoved som mit nervesystem meget stresset. Jeg var lige startet hos en psykolog, og hun foreslog mig at supplere med kranio-sakral terapi, for at få beroliget hele kroppen.

Jeg fandt Trine via hendes hjemmeside, og efter at have læst på hendes hjemmeside og snakket med hende i telefonen, var jeg ikke i tvivl om, at det var hende, der skulle hjælpe mig til et liv i balance.

Første gang jeg var hos Trine, var jeg meget anspændt og hver eneste celle i min krop var i alarmberedskab, som følge af det angst og stress, som jeg havde bygget op. Trines faglige kompetence, kombineret med hendes personlige tilgang til mig gjorde en kæmpe forskel efter ganske få behanldinger. Samtidig med kranio-sakral terapien fik vi “en snak om livet”, hvor Trines egne erfaringer og viden om livet gjorde en betydelig forskel på min vej tilbage i balance.

Jeg var ikke klar over, hvor vigtigt kranio-sakral er i behandlingen af angst og stress, men jeg vil til hver en tid anbefale det til alle, der kæmper med det. At bruge Trine er prikken over i’et, da det er en helhedsoplevelse, hvor alle aspekter bliver brugt i behandlingen. Jeg kan kun anbefale Trine på det kraftigste.

Skriv en kommentar