Klienterne siger

Goto page: 1 2

Hjælp til bivirkninger fra kemoterapi
“Da min hverdag og min krop pludselig ændrede sig drastisk grundet en brystkræft diagnose og forestående kemobehandling, besluttede jeg mig for at gøre noget godt for mig selv. Jeg havde gennem en god veninde fået Trine anbefalet. Jeg havde brug for hjælp til dels at slappe af, få bedre søvn og dels få bugt med nogle af mine mange bivirkninger som følge af kemobehandlingen. Trine har fra dag 1 ramt rigtigt hver gang ifht. hvad min krop havde brug for. Jeg oplever ro i kroppen og bedre søvn. Trine Suppli er en meget stærk behandler, som virkelig kan læse min krops behov.“

— Anja

Skævt baghoved hos baby
“Jeg har en søn der havde et skævt baghoved som han havde opbygget siden han var ca. 1 måned gammel, formentlig pga. af en skævhed (har jeg sidenhen lært) i nakken der gjorde at han havde en klar favoritside.
Jeg startede behandling hos Trine 27/11 hvor han var 5 måneder gammel. Allerede efter 1. behandling som tog en halv times tid var der en tydelig forskel, ikke blot så det mindre skævt ud, men han havde nu også meget nemmere ved at ligge på maven, da han ikke havde de samme gener i nakken.
Han havde samtidig en tendens til at vågne meget pludseligt enten fra en lur i barnevognen eller om aftenen og græde meget voldsomt, dette stoppede øjeblikkeligt efter behandlingen.
En uges tid efter fik han behandling nr. 2 og allerede her kunne Trine mærke at han var godt løsnet op. 14 dage efter fik han 3. behandling hvor Trine meldte ham helt og aldeles løsnet op. Hans hovedform havde forbedret sig betydeligt på de 3 uger og jeg vil sige det på det tidspunkt kun var de sidste 20 % af skævheden der manglede at rette sig ud. Da vi var hjemme i julen ved vores familier og venner nævnte de alle at de kunne se ændringen af hovedformen meget tydelig.
Jeg meldte ham til en sidste behandling 12. januar denne var nok mest for morens skyld (better safe than sorry) men som altid nød Mads Emil at blive behandlet og bliver helt saglig i Trines hænder. Hun har en enestående effekt til at skabe ro, tryghed og varme omkring behandlingen af børnene. Nu skal den sidste del af skævheden blot have lidt tid, og jeg vil skyde på at vi her slut januar mangler de sidste 10%.
Det har været en fornøjelse at komme hos Trine og imponerende hvor effektiv KST er. Jeg kan varmt anbefale denne behandlingsform som er blid, nærværende og behagelig.“

— Mor til baby på ca 6 mdr

ADD
“Jeg startede hos Trine efter at være blevet diagnosticeret for en opmærksomhedsforstyrrelse/ADD. Det er ca. 1½ år siden, og jeg er ikke i tvivl om, at de jævnlige behandlinger hos hende er medvirkende til, at jeg kan leve med mine udfordringer i en presset hverdag.
Mine evner til at koble hjernen fra og mærke min krop er øget betydeligt og øger min generelle trivsel og mit overskud mellem behandlingerne. Jeg går altid derfra med en ro, som jeg ellers har svært ved at finde.“

— Kvinde i 30érne

Hovedpine
“Jeg har haft alt for meget hovedpine siden jeg var 18 år. Jeg opsøgte Trine fordi en kollega havde gode erfaringer. Allerede efter første behandling fik jeg det bedre. Og siden 2. behandling har jeg haft det rigtigt godt.Jeg har ellers prøvet Kranio-Sakral Terapi før – uden den store virkning. Men Trine kan altså noget med sine hænder.“

— Kvinde i 50érne

Smerter i ben
“I år 2005 begyndte jeg at få smerter på ydersiden af højre ben. Smerterne kom først når jeg kom i seng, det var umuligt at finde ro. En konsultation hos min læge, samt undersøgelser på forskellige hospitaler førte ikke til en diagnose.
En ordentlig nattesøvn fik jeg ikke i de næste mange år.
I år 2010 blev jeg introduceret for en crem Aloe Heat Lotion en stærk lugtende muskelkølende crem, og den kunne holde de værste smerter på afstand.
I år 2012 fik jeg gennem en bekendt kontakt til Trine, og min første behandling var den 30. juli derefter fulgte 3 mere, hvor den sidste var den 22. august. 2012.
Jeg har ikke haft ondt i benet siden, og jeg kan nu gå til ro uden nogen form for smerte. Tænk efter 4 behandlinger, er jeg som født på ny.“

— Vandmanden

ADHD
“Vi har en dreng der er nydiagnostiseret med ADHD. Der er altid har fart på, og han har svært ved at finde ro. Det kan være svært for ham at koncentrere sig om det han er igang med, og han bliver let afledt. I den forbindelse blev vi anbefalet at prøve Kranio Sakral-Terapi, som ofte har en gavnlig effekt på børn med uro. De første to gange var afslappende og han nød behandlingen. Efter den 3. Gang var han nærmest et helt andet barn. Vi oplevede en ro som vi sjældent har set. Han får nu Kranio Sakral-Terapi hver 14 dag for at holde den gode effekt ved lige. Han har stadig uro i kroppen, men er nemmere at fastholde, og har fået mere overskud til sociale relationer.“

— Mor til dreng på 10 år

Diskusprolaps i nakken
“Jeg er en mand på 52 år med to dejlige unger og en mindst lige så dejlig kone.
Igennem de sidste 7 år har mit liv været forbundet med kroniske smerter, på grund af to på hinanden følgende diskusprolaps’er i nakken, så sent som i Onsdags fik jeg nok engang at vide fra en Overlæge på Give Smerteklinik, at min smerte var kommet for at blive, da der nok engang var kommet afslag på nok en operation, det var det fjerde afslag, på grund af faren for at blive lam eller det der var værre..
I dag Fredag den 26 februar syv år senere rejser jeg mig efter den kun tredje behandling ved Trine, og må med tårer i øjnene, forklare Trine at mine smerter i nakken er VÆK, for første gang i alt den tid, har jeg nu smil på læben, mine børn får atter en glad far, som de ikke skal tage konstant hensyn til, og min kone skal få alt den opmærksomhed hun ikke har fået i urimelig mange år…
Jeg er klar over at selvfølgelig kan smerterne komme igen, men for første gang har jeg et håb, et reelt håb, om at blive den jeg var før smertehelvede, overtog min krop, og det takket være Trine.“

— Mand 52 år

Endometriose
“Jeg startede ved Trine efter flere år med smerter i underlivet, som for et år siden viste sig til at være endometriose.
Mine smerter var primært i underlivet, siderne af maven og i forbindelse med samleje.
Jeg har haft smerter gennem flere år og anbefalingen fra lægerne var sund kost, udstrækning af muskler og mere motion.
Jeg var i forvejen i god form og fokuserede på kosten – men det var ikke nok.
Jeg fik Trine anbefalet og tænkte at give det en chance.
Efter mit første møde med Trine var jeg positivt overrasket og slået lidt tilbage i stolen, da det var en “wauw” oplevelse.
Trine formåede at sætte sig i mit sted og være støttende i forhold til min histore. Samtidig lærte Trine mig at kontrollere min vejrtrækning, som har hjulpet mig rigtig meget.
Hun lærte mig også at acceptere endometriosen, for at jeg kunne lære at leve med det.
Jeg har været ved Trine 5 gange inden for 5 måneder og jeg har det idag meget bedre. Jeg har fået “styr” på kroppen og kan kontrollere smerterne ved hjælp af simple værktøjer. Alt dette er også smittet af på humøret, da jeg er blevet meget mere glad.
Endometriosen gjorde også, at jeg (efter lægernes anbefalinger) har været på P-piller kontinuerligt. Et af mine mål, med mine besøg ved Trine var, at jeg igen skulle have en normal cyklus, hvilket jeg har fået idag. For mig betyder det meget.
Kranio sakral Terapi er en behagelig behandling og Trine er en virkelig dygtig og forstående behandler, som forstår at finde kroppens behov og hjælpe den til at få det bedre. Dette er noget, som jeg klart kan anbefale til andre med lignende problemer/lidelser. “

— Pige 24 år.

Jeg fik hjælp til min angst og stress.
Efter at have lidt af angstanfald og overdrevne bekymringer i et par måneder, var såvel mit hoved som mit nervesystem meget stresset. Jeg var lige startet hos en psykolog, og hun foreslog mig at supplere med kranio-sakral terapi, for at få beroliget hele kroppen.

Jeg fandt Trine via hendes hjemmeside, og efter at have læst på hendes hjemmeside og snakket med hende i telefonen, var jeg ikke i tvivl om, at det var hende, der skulle hjælpe mig til et liv i balance.

Første gang jeg var hos Trine, var jeg meget anspændt og hver eneste celle i min krop var i alarmberedskab, som følge af det angst og stress, som jeg havde bygget op. Trines faglige kompetence, kombineret med hendes personlige tilgang til mig gjorde en kæmpe forskel efter ganske få behanldinger. Samtidig med kranio-sakral terapien fik vi “en snak om livet”, hvor Trines egne erfaringer og viden om livet gjorde en betydelig forskel på min vej tilbage i balance.

Jeg var ikke klar over, hvor vigtigt kranio-sakral er i behandlingen af angst og stress, men jeg vil til hver en tid anbefale det til alle, der kæmper med det. At bruge Trine er prikken over i’et, da det er en helhedsoplevelse, hvor alle aspekter bliver brugt i behandlingen. Jeg kan kun anbefale Trine på det kraftigste.

— Kvinde 38 år med to børn

BABY MED STRAMT TUNGEBÅND
Først et ord til Trine: Af hjertet tak! Tak for, at du så hele mit barn og ikke kun den udfordring, jeg kom med. Jeg kan varmt anbefale Trine, og jeg vil ikke tøve med at booke en tid hos hende igen. Trine er varm, professionel og dygtig! Hun har været en stor hjælp og aktivt bidraget til en bedre mundmotorik hos min dreng, samt givet os en mere glad, veltilpas og rolig dreng. Og ikke mindst hjulpet med afklaring på, hvorvidt vores søn havde stramt tungebånd og læbebånd. Vi har opnået en kæmpe forbedring efter hendes behandling og kyndig vejledning.

— – mor til baby med stramt tungebånd
Goto page: 1 2

Skriv et svar