Klienterne siger

Skævt baghoved hos baby
“Jeg har en søn der havde et skævt baghoved som han havde opbygget siden han var ca. 1 måned gammel, formentlig pga. af en skævhed (har jeg sidenhen lært) i nakken der gjorde at han havde en klar favoritside.
Jeg startede behandling hos Trine 27/11 hvor han var 5 måneder gammel. Allerede efter 1. behandling som tog en halv times tid var der en tydelig forskel, ikke blot så det mindre skævt ud, men han havde nu også meget nemmere ved at ligge på maven, da han ikke havde de samme gener i nakken.
Han havde samtidig en tendens til at vågne meget pludseligt enten fra en lur i barnevognen eller om aftenen og græde meget voldsomt, dette stoppede øjeblikkeligt efter behandlingen.
En uges tid efter fik han behandling nr. 2 og allerede her kunne Trine mærke at han var godt løsnet op. 14 dage efter fik han 3. behandling hvor Trine meldte ham helt og aldeles løsnet op. Hans hovedform havde forbedret sig betydeligt på de 3 uger og jeg vil sige det på det tidspunkt kun var de sidste 20 % af skævheden der manglede at rette sig ud. Da vi var hjemme i julen ved vores familier og venner nævnte de alle at de kunne se ændringen af hovedformen meget tydelig.
Jeg meldte ham til en sidste behandling 12. januar denne var nok mest for morens skyld (better safe than sorry) men som altid nød Mads Emil at blive behandlet og bliver helt saglig i Trines hænder. Hun har en enestående effekt til at skabe ro, tryghed og varme omkring behandlingen af børnene. Nu skal den sidste del af skævheden blot have lidt tid, og jeg vil skyde på at vi her slut januar mangler de sidste 10%.
Det har været en fornøjelse at komme hos Trine og imponerende hvor effektiv KST er. Jeg kan varmt anbefale denne behandlingsform som er blid, nærværende og behagelig.“

— Mor til baby på ca 6 mdr

ADD
“Jeg startede hos Trine efter at være blevet diagnosticeret for en opmærksomhedsforstyrrelse/ADD. Det er ca. 1½ år siden, og jeg er ikke i tvivl om, at de jævnlige behandlinger hos hende er medvirkende til, at jeg kan leve med mine udfordringer i en presset hverdag.
Mine evner til at koble hjernen fra og mærke min krop er øget betydeligt og øger min generelle trivsel og mit overskud mellem behandlingerne. Jeg går altid derfra med en ro, som jeg ellers har svært ved at finde.“

— Kvinde i 30érne

Hovedpine
“Jeg har haft alt for meget hovedpine siden jeg var 18 år. Jeg opsøgte Trine fordi en kollega havde gode erfaringer. Allerede efter første behandling fik jeg det bedre. Og siden 2. behandling har jeg haft det rigtigt godt.Jeg har ellers prøvet Kranio-Sakral Terapi før – uden den store virkning. Men Trine kan altså noget med sine hænder.“

— Kvinde i 50érne

ADHD
“Vi har en dreng der er nydiagnostiseret med ADHD. Der er altid har fart på, og han har svært ved at finde ro. Det kan være svært for ham at koncentrere sig om det han er igang med, og han bliver let afledt. I den forbindelse blev vi anbefalet at prøve Kranio Sakral-Terapi, som ofte har en gavnlig effekt på børn med uro. De første to gange var afslappende og han nød behandlingen. Efter den 3. Gang var han nærmest et helt andet barn. Vi oplevede en ro som vi sjældent har set. Han får nu Kranio Sakral-Terapi hver 14 dag for at holde den gode effekt ved lige. Han har stadig uro i kroppen, men er nemmere at fastholde, og har fået mere overskud til sociale relationer.“

— Mor til dreng på 10 år

BABY MED STRAMT TUNGEBÅND
Først et ord til Trine: Af hjertet tak! Tak for, at du så hele mit barn og ikke kun den udfordring, jeg kom med. Jeg kan varmt anbefale Trine, og jeg vil ikke tøve med at booke en tid hos hende igen. Trine er varm, professionel og dygtig! Hun har været en stor hjælp og aktivt bidraget til en bedre mundmotorik hos min dreng, samt givet os en mere glad, veltilpas og rolig dreng. Og ikke mindst hjulpet med afklaring på, hvorvidt vores søn havde stramt tungebånd og læbebånd. Vi har opnået en kæmpe forbedring efter hendes behandling og kyndig vejledning.

— – mor til baby med stramt tungebånd

BABY MED SPÆNDINGER
Jeg kom til Trine med min datter, som var helt fuldstændig spændt i det meste af kroppen. Hun var 2 mdr gammel og havde været meget igennem inden vi så Trine. Trine mødte os dygtigt, varmt og professionelt og allerede efter første behandling mærkede vi en forskel. Trine gav aldrig op på at få hende til at få det godt og i dag er vi meget glade for hele forløbet og resultatet!
Vi kan kun give Trine de varmeste anbefalinger!

— Mor til 2 mdr gammel baby

SKÆVT BAGHOVED
Min søn er født for tidligt, ved akut kejsersnit i uge 33, og har efter fødslen været sensitiv overfor indtryk, haft svært ved at falde til ro, sove om dagen og græd meget. Han fik begyndende skævt baghoved, havde lidt en favoritside at lægge hovedet til og trak lidt benene/hoften mod den ene side.

Det viste sig at der var nogle spændinger op gennem den ene side, fra hoften, og en skævhed i nakken, men efter 4 behandlinger hos Trine går det rigtig godt. Der er kommet en hel anden ro på ham, og der er meget mere overskud til at smile, grine, pludre og være nysgerrig på verden.

Trine har en fantastisk forståelse for det lille barn, alt foregår på barnets præmisser, og hun ved lige præcis hvor længe hun kan blive ved ad gangen. Jeg kunne også tydeligt se på min søn, hvordan han reagerede på hendes behandling, og hvordan denne forandrede sig for hver gang, hvor han blev mere og mere tilpas som spændingerne lettede.

Jeg er overbevist om at det har gjort en forskel.

— Mor til baby med skævt baghoved

ROLIG BABY EFTER 2 BEHANDLINGER
Jeg var forbi Trine Suppli da min søn var ca 3 uger gammel. Han græd en del og sov dårligt, og kikkede mest til den ene side.
Havde snakket med Sundhedsplejesken om det og hun syntes han lå lidt i banan. Lægen derimod mente ikke der var noget galt.
Men jeg besluttede at prøve Kranio sakral og efter en behandling kunne vi mærke en forskel. Han blev gladere og sov bedre og efter to behandlinger var han en helt anden lille gut der sov meget bedre og kun græd ved sult og træthed.
Vil klart anbefale alle at lade Trines fingre arbejde med jeres små- hun lytter til barnet hvornår det har fået nok for en gang og selv en lille spænding kan som ved vores søn vise sig at gøre en stor forskel for ens barns velbefindende.

— Mor til urolig baby

Skriv et svar