Jeg skal holde oplæg ved Hjerteforeningen Børneklubbens’s familiedag

“Formiddagsdelen af modulet er med Trine Suppli, der er Kranio-Sakral Terapeut. Som Kranio-Sakral Terapeut har Trine gennem mange år hjulpet børn og voksne med forskellige diagnoser til at få det lidt lettere i deres hverdag. Hun kan derfor give inspiration til, hvordan du, som forælder, kan hjælpe dit barn eller dig selv til bedre trivsel og få mulighed for at komme ud af den onde cirkel, det kan blive at være overbelastet. Det vil bl.a. handle om, hvorfor Kranio-Sakral Terapien, som behandlingsform, er så god til overbelastede nervesystemer. Trine vil desuden dele sine erfaringer som mor til et barn med en diagnose, og hvilke indsigter det har givet hende at have en søn med cerebral parese. Hun er også selv sent diagnosticeret med ADHD i en alder af 56 år og ved, hvad det vil sige at være på “overarbejde” og hvordan forståelse for egne udfordringer, kan være afgørende for ens trivsel.

Trine har også tidligere været jobkonsulent og kender dermed systemet indefra. En meget stor del af at være forælder til børn med udfordringer, eller selv at have udfordringer, er at finde den rigtige hjælp. Trine vil derfor dele sin viden om, hvordan hun har fået hjælp til at få den støtte hun og hendes søn havde og har brug for. Hvilke veje kan man få hjælp, og hvad skal man være opmærksom på?

Afslutningsvis tages der udgangspunkt i jer som forældre og hvordan I kan passe på jer selv og parforholdet. Trine håber at kunne give jer indsigt og give sit syn på nogle af jeres historier med jeres børn eller jer selv.”

Læs mere om Hjerteforeningen Børneklubbens arbejde her.

Skriv en kommentar