Babyer med “fødselsskader”

Størstedelen af de babyer jeg behandler har gener, der kommer fra skævheder og spændinger opstået i forbindelse med fødslen.

Fødselskade kan lyde voldsomt, men kan “blot” være en hofte der bliver skæv, hvis barnet f.eks. bliver trukket ud i benene ved et kejsersnit.

Nakkehvirvlerne kan også komme til at sidde skævt for hinanden, hvis barnet sidder skævt i mors bækken, bliver taget med kop, bliver født som stjernekigger eller ved kejsersnit. Når nakkehvirvlerne sætter sig skævt ved fødslen, hedder det et “Kiss syndrom”.

Hvis baby´s krop i løbet af et stykke tid ikke retter sig selv, eller bliver rettet hos en terapeut, kan “Kiss Syndrom” udvikle sig til “Kidd Syndrom” når barnet bliver ældre.

“Kiss-Kidd Syndrom” er en nyere diagnose brugt blandt fysioterapeuter og Kiropraktorer.

Læs mere om Kiss-Kidd børn her .

‘Jeg bruger tid på at skabe tillid til dig og dit barn. Behandlingen foregår altid på barnets præmisser, og i det tempo der er bedst for barnet.

Kranio-Sakral Terapi er meget anvendelig til babyer pga den blide tilgang, og de nyder ofte behandlingen.

En babybehandling tager typisk 20 min, men inkl samtale med dig skal I afsætte mll en halv til en hel time. Hvor mange behandlinger dit barn skal have, afhænger af mange ting. Det kan være fra 1 til 5 behandlinger, men i nogle tilfælde skal der flere behandlinger til. Jeg er altid grundig i min vejledning til jer forældre ift, hvad I selv kan gøre derhjemme og giver øvelser med hjem, så jeres barn hurtigst muligt kommer gennem et behandlingsforløb’.

Symptomer

Fladt baghoved
Kolik
Spiseproblemer
Søvnproblemer
Uro og utrøstelig gråd
Skævheder og Spændinger
Kranio-Sakral Terapi er en blid behandlingsform, som er meget velegnet til babyer. Ved blid behandling af bindevæv, muskler, skelet og kranie løsnes og rettes ubalancer og skævheder, så nervesystemet kan få mulighed for at arbejde frit igen, så der kommer ro på barnet.

Se priser her.