Babyer

Babyer med fødselsskader

baby-ansigt

Skævheder og spændinger kan opstå ved fødslen. De fleste af de babyer jeg behandler har gener, der kommer fra skævheder og spændinger opstået ved fødslen.

En fødselskade lyder som en voldsom ting, men kan "blot" være en hofte der bliver skæv, hvis barnet f.eks. bliver trukket ud i benene ved et kejsersnit.

Nakkehvirvlerne kan komme til at sidde skævt for hinanden, hvis barnet f.eks. sidder skævt i mors bækken, bliver taget med kop, bliver født som stjernekigger eller ved kejsersnit. Når nakkehvirvlerne blokeres hedder det et "Kiss syndrom".

Hvis babyen ikke retter sig selv eller rettes af en terapeut, kan "Kiss Syndrom" udvikle sig til "Kidd Syndrom" når barnet bliver ældre.
"Kiss-Kidd Syndrom" er en nyere diagnose brugt blandt fysioterapeuter og Kiropraktorer.

Læs mere om Kiss-Kidd børn her .

'Jeg bruger tid på at skabe tillid til dit barn og behandlingen foregår på barnets præmisser og i det tempo der er bedst for barnet.

Kranio-Sakral Terapi er meget anvendelig til børn pga den blide tilgang og babyer nyder ofte behandlingen meget.

En babybehandling tager typisk 20 min, men inkl samtale med forældrer skal I afsætte mll en halv til en hel time. Hvor mange behandlinger afhænger af mange ting, det kan være fra 1 til 5 behandlinger, men flere behandlinger forekommer også i nogle tilfælde'.

Kranio-Sakral Terapi er en blid behandlingsform, som er meget velegnet til babyer. Ved let bindevævs- og muskelmassage og lette påvirkninger af skelettet og kraniet løsnes og rettes ubalancer og skævheder, så nervesystemet kan arbejde frit igen og der kommer ro på barnet.