Voksne

Oplever du stresssymptomer, gener efter piskesmæld, hovedpine, migræne, skævheder, spændinger og smerter i kroppen, dårlig fordøjelse eller noget helt andet.

Er du uden energi og føler dig utilpas. Måske har du været ved lægen og har fået besked om, at du ikke fejler noget, men du føler dig ikke rask.

Din krop er sansynligvis ude af balance. Der er rigtigt mange årsager til ubalancer.
Det kan være et gammelt traume der sidder fast efter en ulykke, et fald eller andet chok din krop har fået.
Det kan være mange års dårlige vaner, f.eks. forkerte arbejdsstillinger, overstrakte knæ og lændesvaj, hvor din kropsholdning bliver udfordret.
Det kan være langvarig sygdom eller uhensigtsmæssig livsstil.
Eller det kan være symptomer som følge af stress f.eks. hovedpine, dårlig fordøjelse, dårlig søvn.
I alle tilfælde er dit nervesystem blevet overbelastet og er dermed blevet anspændt og din krop har derfor ikke mulighed for at regenerere optimalt.

Nervesystemet

Centralnervesystemet er kroppens computer og omfatter hjernen, rygmarven og rygmargsnerverne. Centralnervesystemet er afgørende for vores fysiske og psykiske velbefindende og bliver stresset når kroppen pga. spændinger og skævheder kommer i ubalance.
Centralnervesystemet er omsluttet at kraniet (Kranio), korsben (Sakral) og ryghvirvler.
Kranio-Sakral Terapien løsner med meget blid berøring op for nerve- og musklerspændinger, bindevæv, og retter op på skævheder, så dit centralnervesystem kan arbejde frit og hjælpe din krop med at reparere skader og belastninger.

Symptomer

Følgevirkninger af stress
Nakkeproblemer og smerter i hovedet
Lænde- og rygproblemer
Smerter i skuldrer, arme og ben

Se priser her