En ny start

Så er der åbent i “Hytten på Havnen”, hvor jeg tog imod de første klienter i sidste uge, i klinikkens nye omgivelser. Nye vægge, nyt lys og nye lyde indrammer behandlingerne. Der er hyggeligt og jeg mærker god energi og hvis du har været hos mig før, skulle du gerne kunne genkende elementer fra den forrige klinik.

Lige nu er hytten placeret i starten af havnen, men indenfor den næste måned skal den flyttes over i øst havnen sammen med nabo hytterne. Havnens nye projekt, “Den Blå Promenade”, sættes i gang nu. Ny promenade bro, nye hytter og nye rekreative områder til Århus beboerne skal bygges og skabes. Det bliver spændende og der bliver nyt liv hernede. Flytningen af hytten betyder helt praktisk en lukkedag i klinikken eller to når hytten skal løftes op, derfor har jeg heller ikke indrettet helt færdigt, da alt “det løse” skal ud imens. Flytningen kommer til at ske i september.

Det har været en lang og foranderlig og til tider hård sommer for mig. Sortering af alt vores jordiske gods for at kunne “downsize” til bådlivet, har ikke været uden svære følelser og tårer. Men det har også være befriende at slippe, og spændende med de tanker og følelser der følger med når man roder op og rydder op i “det normale” liv.

Mange nye ting har skulle ind under huden, når vi nu bor med vand under fundamentet. Det er godt nok en mundfuld at sejle 17 tons, at ordne toiletter og vandtanke o.l. der pludselig ikke virker. Og vi kommer meget tæt på vores behov og vores forbrug. Det er både forunderligt, befriende og skræmmende på en gang, at have sin egen infrastruktur på 15 fod, for det forpligter os til at forholde os til netop vores forbrug og man kan ikke lige ringe til kommunen hvis der mangler vand.

Hverdagen begyndte for mange af os i sidste uge, med skole og arbejde. Og her hos os har skole-, arbejds- og morgenrutiner skulle ind under huden på os, nu hvor vi har mindre plads, tingene står andre steder og skole- og arbejdsvejen er anderledes.

Og fik vi så slappet så meget af, som vi ønskede i ferien. Og blev vi ladet op. Personligt, måske ikke liiige helt. Vi havde to uger i Italien og det var skønt. Men ellers har det som sagt været travle uger med flytning og meget nyt. Så jeg selv skal da nok lige forbi min egen Kranio-Sakral Terapeut snart og have løsnet lidt af hvert incl et nervesystem, der nok har været lidt på overarbejde.

Men når det er sagt, er det med ny energi jeg går i gang her i min hytte. Der er så meget liv og inspiration her. Jeg glæder mig til et efterår, hvor jeg også skal på kursus igen. Og hvor jeg ser frem til at kunne udvikle klinikken og få nye samarbejdspartnere og klienter her ved vandet.

Så hvis du også trænger til lidt omsorg og afstressende behandling, kan du på https://www.trinesuppli.dk/kontakt/ se hvor du kan finde mig. Og telefon og mail er selvfølgelig det samme.

Jeg ser så meget frem til at se dig i min klinik.

Skriv en kommentar