Taknemmelighed

Så er endnu et år gået og det er tid til at kigge tilbage.
Det ord og den følelse der har fyldt meget for mig i år er taknemmelighed.

Jeg er taknemmelig, trods det ikke været det letteste år i mit liv. Men jeg er taknemmelig  alligevel for de udfordringer der har været, for de har været med til at udvikle mig til et bedre menneske og en bedre behandler.

Taknemmelighed er en fantastisk ting – jo mere taknemmelighed du kan udtrykke og føle, jo flere ting vil dukke op i dit liv, som du kan være taknemmelig for. Men du vil også opdage flere og flere ting som du måske ikke så før, som er taknemmeligheden værd.
Den positive tilgang til udfordringer i dit liv tiltrækker det positive. Og hver udfordring i dit liv har noget den vil fortælle dig, men det kræver hårdt arbejde at kigge indad og se sandheden i udfordringen. Og det kan være svært at se at der er en mening, når udfordringen er meget stor og handler om sorg, tab eller sygdom.

Jeg selv er taknemmelig for mine børn der dagligt udfordrer mig til at kigge indad. Jeg er taknemmelig for min dejlige mand, der står ved min side med sine brede skuldrer og rummer alt jeg er.

Jeg er i år blevet personligt udfordret af både positiv og negativ stress, men begge former for stress har givet mig visdom og indsigt i mig og mine begrænsninger og også vist mig hvor jeg ingen begrænsninger har, og det er jeg dybt taknemmelig for.

Men ikke mindst er jeg taknemmelig for alle jer klienter der har været forbi min klinik, med jeres historie og jeres udfordringer. I giver mig indblik og visdom til at arbejde på bedste vis, for at hjælpe jer til at hjælpe jer selv.

Stress og angst har været et stort tema i klinikken i år. Flere og flere finder vej til mig for at få hjælp til at dæmpe stress og angst med Kranio-Sakral Terapi og Theta Healing. Det har været en gave at se, hver gang en klient får ro og indsigt og med tiden kan hjælpe sig selv til at dæmpe angsten og undgå stress. Det kræver ofte tid og større omlægninger af ens liv, men at lægge sig på briksen hos mig er et rigtigt godt skridt på vejen.

Læs historien her om en kvinde der fik hjælp til sin stress og angst.

Jeg ønsker at endnu flere finder vej til min klinik i 2018. Jeg er klar til at hjælpe dig, til at hjælpe dig selv!

Så lad os hoppe ind i det nye år med tanker om hvad vi kan være taknemmelige over.

Jeg ønsker for jer alle, at en endnu større følelse af medmenneskelig varme, åbenhed, omsorg og indsigt, både over for dig selv og over for andre, må vokse i 2018.

Rigtig Godt Nytår

Skriv en kommentar