Baby fik hjælp og fandt ro

“Vi startede i et forløb hos Trine, da vores søn var 7 uger gammel. Han døjede med ondt i maven, som medførte timer med skrig og skrål dagligt. Vi vidste, at han havde en kraftig spænding i nakken, som lægerne mente ville gå over af sig selv. Men vi valgte at søge hjælp til at få løsnet spændingen op hos Trine.

Efter et par ganges behandling havde vi pludselig en søn, som ikke længere var plaget af ondt i maven, som var stoppet med at skrige og som sov godt om natten. For vores søn betød det, at han fik et andet overskud i sine vågne timer, og for os betød det, at vi fik meget mere tid til at lære vores søn rigtigt at kende og større glæde i rollen som nybagte forældre. 

Vi er meget taknemmelige for Trines hjælp!”

Da jeg fik ovenstående baby i behandling, fandt jeg en meget stor muskel-spænding i højre side af halsen. Spændingen var undersøgt af lægerne, som havde fundet den godartet, men jeg kan godt forstå den generede drengen. Spændingen var sansynligvis opstået under et langt fødselsforløb, og den var så hård som en knogle. Efter et par behandlinger begyndte musklen at slappe af, og fordi en spænding som den han havde, kan påvirke det nervesystem der har med fordøjelsen at gøre, forsvandt mavesmerterne og hans krop fandt ro, så han igen fik overskud. 

Ikke mange tænker at spændinger ved hals og nakke kan påvirke fordøjelsen, så hvis I oplever fordøjelsesproblemer hos jerea baby, kan det være der skal kigges helt andre steder end på maven.

Skriv en kommentar