Gratis mødregruppe Workshop hjemme hos jer

Det er ingen hemmelighed, at babyer der mistrives står mit hjerte nær. Rigtigt mange ved allerede, at hvis de har en urolig baby, en utrøstelig baby der virker til at have smerter og er utilpas, så er Kranio-Sakral Terapi en fantastisk behandlingform for de små nye liv, fordi den er blid og holistisk i sin behandlingsform.

Men jeg vil rigtigt gerne sikre mig, at flere får at vide, at de kan gøre noget for deres barn med Kranie-Sakral Terapi, og at babyer ikke bare græder utrøsteligt i dagevis for ingenting, og at man ikke bare skal vente til det går over.

Jeg tilbyder derfor nu igen gratis mødregruppebesøg helt uforpligtende, hvor jeg fortæller om, hvordan Kranie-Sakral Terapi måske også kan hjælpe dit barn, og hvorfor Kranie-Sakral Terapi hjælper så godt på mange udfordringer. Og hvis I ønsker det, tilbyder jeg desuden behandling i mødregruppen, så du let kan få kigget på, om Kranio-Sakral Terapi kan hjælpe dit barn til en pris af 450,- kr for første behandling, normalpris 700,- kr.

Så hvis du sidder i en mødregruppe eller kender nogen der gerne vil have besøg af mig, så giv mig et kald på 2099 9114

Ferielukket uge 28-29-30

Så er det sidste dag i klinikken før ferien. Og jeg har været så heldig med at slutte af med en hjemmebehandling af en kun 32 timer gammel baby. Forældrene har fået behandlet deres 1. barn hos mig, og ved hvor godt det er, lige at få tjekket sin nyfødte igennem for spændinger og skævheder. Pigen her var kommet hurtigt ud til sidst og havde en favoritside at lægge hovedet til, og en højre skulder, der var trukket op. Og hun var lidt plaget af det allerede, og det viste hun ved et meget stort suttebehov, og hun lå næsten ved brystet hele tiden for at blive trøstet.

Det første ribben sad i spænd, jeg fik det løsnet sammen med de muskelspændinger der sad omkring. De næste uger vil vise om hun skal há en behandling mere efter ferien. Heldigvis er mor god til selv at løsne hende, så hun fortsætter hvor jeg slap i ferien, sammen med en enkelt lille øvelse de skal lave med hende, så det ikke sætter sig fast igen.

Hvis du har mistanke om at din baby ikke trives, så kontakt mig for en tid. Jeg åbner igen d. 1. august, men du kan lægge besked på kontakt@trinesuppli.dk eller 2099 9114 og jeg kontakter dig når ferien er slut.

Baby fik hjælp og fandt ro

“Vi startede i et forløb hos Trine, da vores søn var 7 uger gammel. Han døjede med ondt i maven, som medførte timer med skrig og skrål dagligt. Vi vidste, at han havde en kraftig spænding i nakken, som lægerne mente ville gå over af sig selv. Men vi valgte at søge hjælp til at få løsnet spændingen op hos Trine.

Efter et par ganges behandling havde vi pludselig en søn, som ikke længere var plaget af ondt i maven, som var stoppet med at skrige og som sov godt om natten. For vores søn betød det, at han fik et andet overskud i sine vågne timer, og for os betød det, at vi fik meget mere tid til at lære vores søn rigtigt at kende og større glæde i rollen som nybagte forældre. 

Vi er meget taknemmelige for Trines hjælp!”

Da jeg fik ovenstående baby i behandling, fandt jeg en meget stor muskel-spænding i højre side af halsen. Spændingen var undersøgt af lægerne, som havde fundet den godartet, men jeg kan godt forstå den generede drengen. Spændingen var sansynligvis opstået under et langt fødselsforløb, og den var så hård som en knogle. Efter et par behandlinger begyndte musklen at slappe af, og fordi en spænding som den han havde, kan påvirke det nervesystem der har med fordøjelsen at gøre, forsvandt mavesmerterne og hans krop fandt ro, så han igen fik overskud. 

Ikke mange tænker at spændinger ved hals og nakke kan påvirke fordøjelsen, så hvis I oplever fordøjelsesproblemer hos jerea baby, kan det være der skal kigges helt andre steder end på maven.