Gratis Workshop i din mødregruppe.

Jeg tilbyder igen gratis mødregruppebesøg helt uforpligtende, hvor jeg fortæller om, hvordan Kranio-Sakral Terapi også kan hjælpe dit barn, og hvorfor Kranie-Sakral Terapi hjælper så godt på mange udfordringer. I bliver vist hvordan I selv kan hjælpe jeres barn og får øvelser med hjem.

Og hvis I ønsker det, tilbyder jeg behandling i mødregruppen samme dag, så du let kan få kigget på, om Kranio-Sakral Terapi kan hjælpe dit barn. I får specialpris af 500,- kr for første behandling, normalpris 700,- kr.

Det er ingen hemmelighed, at babyer der mistrives står mit hjerte nær. Rigtigt mange ved allerede, at hvis de har en urolig baby, en utrøstelig baby der virker til at have smerter og er utilpas, så er Kranio-Sakral Terapi en fantastisk behandlingform for de små nye liv, fordi den er blid og holistisk i sin behandlingsform.

Men jeg vil rigtigt gerne sikre mig, at flere får at vide, at de kan gøre noget for deres barn med Kranie-Sakral Terapi, og at babyer ikke bare græder utrøsteligt i dagevis for ingenting, og at man ikke bare skal vente til det går over.

Så hvis du sidder i en mødregruppe eller kender nogen der gerne vil have besøg af mig, så giv mig et kald på 2099 9114

Skriv en kommentar