Børn og babyer i ubalance

Det er hårdt som forælder at opleve, når ens barn ikke trives.

Mistrivsel

Børn kan mistrives, hvis nervesystemet er i ubalance og overbelastet. Vores fysiske og psykiske funktioner bliver styret af vores nervesystem. Nervesystemet kan blive belastet, hvis der er skævheder og spændinger i kroppen, eller hvis barnet er stresset. Eller barnets nervesystem kan blive belastet efter ulykker eller fald.
Når nervesystemet er overbelastet, kan det give forskellige symptomer lige fra uro og koncentrationsbesvær, til ondt i maven, diarré eller forstoppelse.


Jeg bruger tid på at skabe tillid til dit barn og behandlingen foregår på barnets præmisser og i det tempo der er bedst for barnet.


Kranio-Sakral Terapi til børn

er en blid behandling, som er meget velegnet til den målgruppe. Ved let bindevævs- og muskelmassage og lette påvirkninger af skelet og kranie, løsnes og rettes ubalancerne, så nervesystemet kan arbejde frit igen og der kommer ro på barnet.

Din baby 0-1 år  

græder og du kan ikke trøste ham. Han er urolig, sover dårligt og vil måske kun ligge med hovedet til den ene side. “Får han nu et skævt baghoved tænker du?” Du fornemmer måske han har ondt i maven, men lægen siger han er rask.

Din tumling 1-6 år

er urolig, pylret, sover dårligt og vil ikke lade far eller mor udenfor rækkevidde. Hun er i det hele taget småsur og tvær det meste af tiden.

Dit skolebarn 6-15 år

mistrives, kan ikke koncentrere sig i skolen og har raserianfald. Måske kan hun ikke sove og har ondt i ryggen eller forstoppelse. Du har været forbi lægen flere gange, men kan ikke få svar på hvad der er galt, for hun er jo ikke rigtig syg.