Klienterne siger

Goto page: 1 2

BABY MED SPÆNDINGER
Jeg kom til Trine med min datter, som var helt fuldstændig spændt i det meste af kroppen. Hun var 2 mdr gammel og havde været meget igennem inden vi så Trine. Trine mødte os dygtigt, varmt og professionelt og allerede efter første behandling mærkede vi en forskel. Trine gav aldrig op på at få hende til at få det godt og i dag er vi meget glade for hele forløbet og resultatet!
Vi kan kun give Trine de varmeste anbefalinger!

— Mor til 2 mdr gammel baby

SKÆVT BAGHOVED
Min søn er født for tidligt, ved akut kejsersnit i uge 33, og har efter fødslen været sensitiv overfor indtryk, haft svært ved at falde til ro, sove om dagen og græd meget. Han fik begyndende skævt baghoved, havde lidt en favoritside at lægge hovedet til og trak lidt benene/hoften mod den ene side.

Det viste sig at der var nogle spændinger op gennem den ene side, fra hoften, og en skævhed i nakken, men efter 4 behandlinger hos Trine går det rigtig godt. Der er kommet en hel anden ro på ham, og der er meget mere overskud til at smile, grine, pludre og være nysgerrig på verden.

Trine har en fantastisk forståelse for det lille barn, alt foregår på barnets præmisser, og hun ved lige præcis hvor længe hun kan blive ved ad gangen. Jeg kunne også tydeligt se på min søn, hvordan han reagerede på hendes behandling, og hvordan denne forandrede sig for hver gang, hvor han blev mere og mere tilpas som spændingerne lettede.

Jeg er overbevist om at det har gjort en forskel.

— Mor til baby med skævt baghoved

ROLIG BABY EFTER 2 BEHANDLINGER
Jeg var forbi Trine Suppli da min søn var ca 3 uger gammel. Han græd en del og sov dårligt, og kikkede mest til den ene side.
Havde snakket med Sundhedsplejesken om det og hun syntes han lå lidt i banan. Lægen derimod mente ikke der var noget galt.
Men jeg besluttede at prøve Kranio sakral og efter en behandling kunne vi mærke en forskel. Han blev gladere og sov bedre og efter to behandlinger var han en helt anden lille gut der sov meget bedre og kun græd ved sult og træthed.
Vil klart anbefale alle at lade Trines fingre arbejde med jeres små- hun lytter til barnet hvornår det har fået nok for en gang og selv en lille spænding kan som ved vores søn vise sig at gøre en stor forskel for ens barns velbefindende.

— Mor til urolig baby
Goto page: 1 2

Skriv et svar