Kranio-Sakral Terapi til babyer og børn

Det er hårdt og opslidende, hvis dit barn ikke trives. Og mange gange giver hverken bøgerne, sundhedsplejersken eller lægen svar på, hvorfor dit barn feks er uroligt, græder meget, ikke sover godt eller ikke udvikler sig helt som det skal.

Alle børn er forskellige og udvikler sig forskelligt, derfor kan det være svært at se, om uroen eller udviklingen er indenfor normalen. Men det er min oplevelse, at du som forælder altid ved, når der er noget der ikke er helt som det skal være.

 I rigtigt mange tilfælde kan Kranio-Sakral Terapi gøre en forskel for dit barn. Og fordi behandlingsformen er så blid, er den helt fantastisk til børn. Du kan læse mere om symptomer og årsager og min behandling her på siden.

Læs om symptomer på forskubbede nakkehvirvler her

trine

RAB registreret Kranio-Sakral Terapeut

Jeg har haft klinik siden 2012. Hver behandling er individuel og personlig. Jeg vil sammen med dig arbejde målrettet på, at få forståelse for baggrunden for dine eller dit barns problemer og forsøge at finde årsagen til dem. Dermed får du de bedste forudsætninger for, at få afhjulpet dine gener i et samarbejde, hvor behandling og øvelser hånd i hånd.

Du kan altid være sikker på, at jeg er ærlig i forhold til, hvor langt jeg mener at kunne hjælpe dig eller dit barn.
Jeg har en solid erfaring i behandling af problematikker hos babyer. Jeg har desuden arbejdet en del med voksne med stress-symptomer og/eller angst.

Klienterne siger…